#8 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában a Aeriu alapítójával, Ellenrieder Gergellyel beszélgettünk a karrierváltásáról és a drónlogisztikáról. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

 

#7 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában a Hideg Nyalat alapítójával, Kiss Enikővel beszélgettünk a karrierváltásáról és az egészséges desszertek készítéséről. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

 

#6 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában a Gyermek SOS alapítójával, Németh Franciskával beszélgettünk a karrierváltásáról és a segítő hivatás digitális leképezéséről. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

 

#5 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában a Veresi Paradicsom alapítójával, Márkus Zsolttal beszélgettünk a karrierváltásáról és a digitális technológiákkal támogatott paradicsomtermesztésről. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

 

#4 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában a InstantPlace alapítójával, Faludi Nórával beszélgettünk a karrierváltásáról és az online piacterek létrehozásának kihívásairól. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

 

#3 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában a Mozsi Major alapítójával, Mozsgai Józseffel beszélgettünk a karrierváltásáról és kezdő vállalkozások közösségi média használatáról. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

 

#2 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában az Ittaszezon.com alapítójával, Hámori Zsuzsával beszélgettünk a karrierváltásról és a vállalkozások kezdeti lépéseiről. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.

 

#1 Az Újraterveztem Digitálisan sorozatunk következő videójában a Phi Cosmetics alapítóival, Nagy Tímeával és Rácz Mariannával beszélgettünk a karrierváltásukról és egy webshop alapú induló vállalkozás kihívásairól. A vele készült korábbi interjúnk itt olvasható.