A 2 napos Újraterveztem Karrierváltó Workshoppal a blogon bemutatott inspiráló, karrierváltó történeteink és rendszeres meetupjaink mellett az újratervezés és karrierváltás iránt érdeklődők számára kézzel fogható, személyre szabott segítséget szeretnénk adni a továbblépéshez.

Mi a cél?

A workshop célja, hogy a résztvevők közelebb kerülhessenek saját magukhoz és az Újraterveztem professzionális coachainak támogatásával azonosítani tudják a következő lépést annak érdekében, hogy szabadabban, önazonosabban tudjanak olyan munkával foglalkozni ami lelkesíti őket.

Kinek szól?

A workshop azoknak szól, akik azt érzik, hogy elérkezett az idő, és fontosnak tartják, hogy a mentális dolgaikkal is foglalkozzanak. Ez egyeseknél karrierváltást eredményezhet, de az is lehet, hogy a workshop végére valaki, abban erősödik meg, hogy nem a szakmai identitásával kell foglalkoznia, hanem az élete irányítása fölötti kontrollt kell visszaszereznie. Sokszor előfordulhat, hogy az élet kihívásai és a feladataink miatt csak reagálunk és sodródunk, de igazából nem azt az életet éljük, amit szeretnénk.

Várunk mindenkit szeretettel aki,

 • szeretne foglalkozni az önismeretével
 • úgy érzi, hogy jelenlegi munkájában valamiért nem tud kiteljesedni, és azt érzi hogy máshol van a helye
 • még csak gondolkozik a karrierváltásban vagy
 • már eldöntötte a váltást, de még nem tudja hogyan kezdjen neki vagy
 • akár már építgeti gondolatban/gyakorlatban az új hivatását, de szeretne ehhez támogatást kapni.

Mivel távozok?

Ami biztos, hogy a résztvevők a kétnapos tréning során szereznek néhány “ahaa!” élményt, olyan gondolatokkal fognak távozni ami muníciót ad a továbblépéshez és várhatóan megvilágításra kerül számukra az a következő lépés, amit egyénileg érdemes lehet megtenniük a sikeres karrierváltás vagy egy kiegyensúlyozottabb élet érdekében.

Időpont:

2019.06.22-23. (szombat-vasárnap), 9.00-17.30

A 2 napos workshopjaink 6-8 fős kiscsoportban indulnak. A résztvevők egyéni és csoportos feladatokon keresztül fejlődnek. A csoportok minimum 6 fő jelentkezése esetén indulnak.

2019.06.22. szombat – Első “Beindító” Nap 

Coach: Surányi Kinga

Sokszor előfordulhat, hogy az élet kihívásai és a feladataink miatt csak reagálunk és sodródunk, de igazából nem azt az életet éljük, amit szeretnénk. Ezt felülvizsgálni soha nem késő. Ez kialakulhat a társadalmi és a szülői elvárások miatt is. Ilyenkor azt érezhetjük, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, valami nem kerek. Sokan ilyenkor sem állnak meg, hanem hajtanak tovább. Őket sokszor csak a kiégés vagy a kiüresedettség érzése állítja meg.

Kérdések, amik ilyenkor foglalkoztathatnak minket:

 • Ki vagyok én?
 • Jó felé halad az életem?
 • A saját életemet élem?
 • Kedvelem egyáltalán magam?

Ezek megválaszolásához meg kell állni egy kicsit és még valami kell hozzá, BÁTORSÁG. Ezen a kritikus lélektani állapoton segíthet át a workshopon az a tudat, hogy nem vagyunk egyedül és más is lehet olyan állapotban, mint mi. Ehhez a módszertani alapokat a megoldás és célorientált coaching szemlélet és a pszichológiai eszköztár (evidence based eszközök) adják.

A workshop első “beindító” napján azokra a kérdésekre keressük a választ, hogy ki vagyok én, miért lettem az aki vagyok, milyen hiedelmeim vannak.

2019.06.23. vasárnap – Második “Iránytű” Nap

Coach: dr. Görözdi-Nagy Eszter

Sikeres vagy a munkádban, de érzed, hogy már mást szeretnél? Hosszú évek óta dolgozol ugyanazon a területen és azon vetted észre magad, hogy már nagyon unod? Valami egészen másba szeretnél fogni, de félsz a biztonságodat kockára tenni?

Segítünk abban, hogy meg tudd fogalmazni a magad számára, hogy mit is keresel, mire van valóban szükséged és kísérünk annak során, ahogy megtanulod a számodra valóban fontos dolgokra való fókuszálást.

Segítünk abban, hogy az előnyeidet ki tudd használni, a gyengeségeidből pedig előnyt tudj kovácsolni, hogy felkészülten tudj reagálni a neked kevésbé komfortos helyzetekre is.

A workshop második “iránytű” napján azokra a kérdésekre keressük a választ, hogy

 • Hogyan állok a váltással?
 • Milyen kihívásokkal fogok szembesülni?
 • Milyen erőforrásaim vannak?
 • Hol van szükségem segítségre?
 • Hogyan leszek képes a váltást végigcsinálni?

Surányi Kinga 

Coaching pszichológus, OD és HR tanácsadó, szupervízor

Debrecenben végzett pszichológus és pszichológiai tanár szakon. Pályája kezdetén szervezet pszichológusként kezdett dolgozni, majd HR menedzserként. Menedzseri pozícióban nem mindig az emberek érdekeit kellett szolgálnia ezért váltott. Az elmúlt 15 évben számos ügyfelet és szervezetet támogatott a működésük sikeresebb tételében. Legyen ez szervezetfejlesztés, egyéni-team vagy csoportos coaching, valamint tréning és szupervízió.

 

Tanulmányok:

 • Kossuth Lajos Tudományegyetemen pszichológus, és pszichológia szakos tanár
 • Szegedi Tudományegyetem Jogi Karán munkaügyi szakértő
 • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem munka és szervezet szakpszichológus
 • Business Coach Akadémián business coach
 • Magyar Coaching pszichológiai Egyesületnél vezetői coach, life coach, szupervízor, Coaching Pszichológus Licenc tulajdonos

Kinga a május 18-i “Beindító” napot tartja.

 

dr. Görözdi-Nagy Eszter

Life- és business coach, mediátor

Eszter az ELTE jogi karán végzett jogászként, 2009-ben coach, majd 2014-ben mediátor végzettséget szerzett. Tizenöt évig szinte folyamatosan felsővezetőként dolgozott, útja az 5 fős kis csapat vezetésétől a 700 fős nagyvállalat irányításáig vezetett. Vezetői tevékenysége ráébresztette arra, hogy a legizgalmasabb “alapanyag” az ember, karriert váltott és 2014. óta főállásban foglalkozik személyiségfejlesztéssel és kapcsolati tanácsadással. Több, mint 500 óra coaching és mediációs tapasztalattal  rendelkezik.

Tanulmányok:
 • ELTE Állam- és Jogtudományi Kar, jogász szak
 • Business Coach Academia, akkreditált business coach
 • Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, mediátor – alternatív vitarendező szak
 • Umathum Akadémia – mediátor

Eszter a május 19-i “Iránytű” napot tartja.

 

Cosmic Latte 13 iroda

1123 Budapest, Hegedűs Gyula utca 63.

Fszt 12. és hogy 41-es kapucsengő

 

Kétnapos Újraterveztem Karrierváltó Workshop, 2019. június 22-23. Maximum 8 fő részvételére van lehetőség ebben az időpontban.

Early Bird kedvezményes jegyek június 1-ig kaphatóak 64.990 Ft-os áron.

Ezt követően a normál részvételi díj 69.990 Ft.