Történeteink olyan bátor embereket mutatnak be, akik a korábbi pályájukat, állásukat elhagyva belevágtak az ismeretlenbe azért, hogy az álmukat megvalósítsák, és ebből mára meg is tudnak élni. Nem feltétlenül gazdagok, nem feltétlenül mind vállalkozók, de közös bennük, hogy most már flow-ban dolgoznak.

Célunk az oldallal, hogy a történetek révén inspirációt nyújtsunk az új utakat keresőknek, őszintén beszéljünk a várható kihívásokról és megmutassuk, hogy van értelme az álmok megvalósításába belevágni.

Marci1-0432-Edit_Cropped2

Túri Márton (Alapító/Főszerkesztő)

Jómagam is újratervező vagyok. Közgazdász, vezetési tanácsadói és befektetési karriert követően a kreatív szakmák irányába fordultam és fotós lettem, illetve megalapítottam a WellYou kommunikációs és vizuál produkciós céget. Érdekelnek az emberi sorsok és különféle életutak, önmagunk megismerése és meghaladása, a folyamatos fejlődés és változás. 

Lippai Roland

Lippai Roland  (Újságíró/Coach)

A saját tapasztalataimon túl is mindig is érdekelt, hogy egy ember miképpen jut el egyik pontból a másikba. Ezt keresem freelancer újságíróként/szövegíróként, coachként és nem utolsó sorban hosszútávfutóként is. Kérdezek és írok.

Kovacs-Ambrus

Kovács Ambrus (Alapító/Újságíró)

Mindig is az emberi történetekben találtam meg az inspirációt, ezért ez a projekt igazi álommunka számomra. Az interjúkban a kérdezésért és az írásért felelek.