Történeteink olyan bátor embereket mutatnak be, akik a korábbi pályájukat, állásukat elhagyva belevágtak az ismeretlenbe azért, hogy az álmukat megvalósítsák, és ebből mára meg is tudnak élni. Nem feltétlenül gazdagok, nem feltétlenül mind vállalkozók, de közös bennük, hogy most már flow-ban dolgoznak.

Célunk az oldallal, hogy a történetek révén inspirációt nyújtsunk az új utakat keresőknek, őszintén beszéljünk a várható kihívásokról és megmutassuk, hogy van értelme az álmok megvalósításába belevágni.

Kovacs-Ambrus

Kovács Ambrus

Mindig is az emberi történetekben találtam meg az inspirációt, ezért ez a projekt igazi álommunka számomra. Az interjúkban a kérdezésért és az írásért felelek.

Marci1-0432-Edit_Cropped2

Túri Márton

Jómagam is újratervező vagyok. Közgazdász, vezetési tanácsadói és befektetési karriert követően a kreatív szakmák irányába fordultam és fotós lettem, illetve megalapítottam a WellYou kommunikációs és vizuál produkciós céget. Érdekelnek az emberi sorsok és különféle életutak, önmagunk megismerése és meghaladása, a folyamatos fejlődés és változás. A csapatban a fotókért és a vizuális megjelenésért felelek.