A korábbi teltházas Újraterveztem meetupok sikere után itt a folytatás: 2019. április 16-án újból összekapcsoljuk az újratervezés iránt érdeklődőket és találkozási lehetőséget biztosítunk korábbi interjúalanyainkkal.

A III. Újraterveztem Meetupon most is olyan újratervezők előadásait hallgathatjátok meg, akik inspiráló történeteiből bátorságot lehet meríteni. Még csak hezitálsz, vagy már döntöttél, esetleg már az új karrieredet építed? Nem számít, hol tartasz az újratervezésben, itt a helyed!

Olvastad már az interjúkat a fellépőinkkel? Érdemes eljönnöd, hogy személyesen is megismerd őket!

Az Újraterveztemről:

Történeteink olyan bátor embereket mutatnak be, akik a korábbi pályájukat, állásukat elhagyva belevágtak az ismeretlenbe azért, hogy az álmukat megvalósítsák, és ebből mára meg is tudnak élni. Nem feltétlenül gazdagok, nem feltétlenül mind vállalkozók, de közös bennük, hogy most már flow-ban dolgoznak.

Célunk az oldallal, hogy a történetek révén inspirációt nyújtsunk az új utakat keresőknek, őszintén beszéljünk a várható kihívásokról és megmutassuk, hogy van értelme az álmok megvalósításába belevágni.

17.30-18.00: Regisztráció

18.00-18.50: 1. blokk

  • Nagy Zsuzsa (Kecskeház és Sajtműhely) – Újrakezdés vidéken
  • Görözdi-Nagy Eszter (Cosmic Latte) és Kocsmár Kornél (D72 veterán autóműhely) – Karrierváltás felsővezetőként, párban

19.00-19.15: Szünet

19.15-20.20: 2. blokk

  • Rohonczi Anita (Festy in Style) – Influencernek lenni egyszerű, ugye?
  • Hlavay Richárd (Bricks Magic) – Váltani sosem késő!
  • Kerekasztal beszélgetés – A karrierváltás tanulságai, avagy mit tanultak saját magukról?

A kerekasztal zárása után kötetlen beszélgetés.

Nagy Zsuzsa (Kecskeház és Sajtműhely)

Zsuzsa a Déryné Bisztró marketinges állását és budai életét hagyta maga mögött és költözött vidékre, egy kis faluba a szerelme kedvéért. Itt indította el a férje kecskefarmjára építve a sajtüzemét és most már nem csak a helyiek, de Budapestről is egyre többen betérnek hozzá. A termékeivel a csúcskategóriát vette célba és azok is rajonganak a kecskesajtjaiért, akik korábban elfordultak ettől a sajtfélétől.

Görözdi-Nagy Eszter (Cosmic Latte) és Kocsmár Kornél (D72 veterán autóműhely

Férj és feleség, mindketten a felsővezetői pozíciójukat feladva váltottak karriert. Különböző időpont, eltérő irányokban, mégis végig egymást támogatva. Eszter most coach és válási mediátor, valamint a Cosmic Latte 13 közösségi iroda tulajdonosa, Kornél pedig a DC72 veteránautó-felújító műhelyt vezeti.

Rohonczi Anita (Festy in Style)

Talán sokan nem tudják, de az egyik első magyar divatblogger, Festy, eredetileg térképésznek tanult és szakmájában tudományos sikereket ért el. A közösségi média gyorsan változó trendjei ellenére Anita már 10 éve meghatározó a magyar és a külföldi influencerek között. Fontosnak tartja, hogy ne csak felületes élményt adjon, ezért ismertségét felhasználva szívesen áll jótékonysági kampányok élére is.

Hlavay Richárd (Bricks Magic)

Richárd 33 éven át volt gazdasági újságíró, többek között a Nógrád megyei Hírlapnál, a Világgazdaságnál és Figyelőnél is, valamint az Inforádió Aréna műsorát vezette tíz éven át. 52 évesen, egy újságcikk hatására otthagyta addigi pályáját és a Lego Serious Play módszertan szerinti workshopok, csapatépítők szervezésével, vezetésével kezdett el foglalkozni.

Akvárium Klub – VOLT Lokál

1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Early Bird jegyek online április 10-ig meghosszabbítva, 2.500 Ft-ért kaphatóak. Ezt követően normál jegyek 3.000 Ft-ért kaphatók amíg a meetup be nem telik. Ne maradj le, jelentkezz most az alábbi linken:

Jegyvásárlás

Képek a legutóbbi, II. Újraterveztem Meetupról: